Nova Facebook aplikacija: "Kresnite se sa prijateljima"

Share it:
Aplikacija omogućava korisnicima Facebooka da se sa virtuelnim prijateljima povežu na drugačiji način, kao i da opciji opciji "bockanja" (poke) daju novu dimenziju.



Nova Facebook aplikacija "Kresnite se sa prijateljima" (Bang Your Friends) stekla je čak 20.000 korisnika za samo četiri dana. Autori ove aplikacije tvrde da preko nje možete brzo i lako pronaći partnera za seks putem društvene mreže.

Aplikacija omogućava korisnicima Facebooka da se sa virtuelnim prijateljima povežu na drugačiji način, kao i da opciji "bockanja" (poke) daju novu dimenziju.

Funkcioniše tako što birate sa kojim prijateljima biste voljeli da spavate i zatim označavate njihove fotografije. Ako druga strana također označi vašu sliku, odnosno ako je interesovanje obostrano, Facebook će oboje obavijestiti. Ako druga strana nije zainteresovana, vaš zahtjev nikada neće biti otkriven.

Aplikaciju je osmislila grupa studenata iz Californie, koji su izjavili da seksu treba pristupati otvoreno i bez oklijevanja.

- Ideja je nastala jedne večeri kada smo razgovarali o tome koliko je koncept online zabavljanja pogrešan. Realno, svi bi radije preskočili ćaskanje i odmah prešli na seks - kažu kreatori aplikacije.



Bang With Friends






261857_1111_vampire_BR_300x250
Share it:

Post A Comment:

0 comments: